Ασθενείς

Ορθοπαιδικός
Atla NatassaΜετά από τρείς επιτυχημένες αρθροσκοπήσεις, στους δύο ώμους 
μου και στην ποδοκνημική μου ξαναπετάω πάνω από τα Νησιά Φίτζι!!
Σε ευχαριστώ γιατρέεεε!!!

Ορθοπαιδικός

PouliosΕίμαι ο Κωνσταντίνος Πούλιος, Αθλητής Μαραθωνίου. Ανήκω στον Παναθηναϊκό Α.Ο. Τον Οκτώβριο 2008 Χειρουργήθηκα από Τον Γιάννη Τριανταφυλλόπουλο στον αχίλλειο λόγω επώδυνης εκφύλισης με όζους.


Δύο μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο 2008, είχα ήδη αναρρώσει και ξεκίνησα να προπονούμαι. Στο Μαραθώνιο του Βερολίνου έπιασα τα όρια συμμετοχής στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.


Ευχαριστώ τον ιατρό μου για την πλήρη αποκατάστασή μου και την επιστροφή  μου στους Μαραθωνίους.

Ορθοπαιδικός

omt_mavrikios_winnerΟνομάζομαι Χρήστος Μαυρίκιος και είμαι Δρομέας Μεγάλων Αποστάσεων. Τον Οκτώβριο του 2011 αποφάσισα να εγχειριστώ προκειμένου να απαλλαγώ από τραυματισμό στον αριστερό αχίλλειο τένοντα ο οποίος με ταλαιπωρούσε από το 2004.


Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά και η αποκατάσταση ταχύτερη από κάθε προσδοκία. Συγκεκριμένα το Φεβρουάριο του 2012, 4 μήνες και μια εβδομάδα μετά το χειρουργείο, κατάφερα να λάβω μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 100 χιλιομέτρων και να καταλάβω την τρίτη θέση με επίδοση κάτω από 9 ώρες.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Χειρουργό Ορθοπεδικό Γιάννη Τριανταφυλλόπουλο όχι μόνο για το επιτυχημένο χειρουργείο αλλά και για το γεγονός ότι με αντιμετώπισε πιο πολύ σαν αθλητή παρά σαν ασθενή.

Ορθοπαιδικός

PapagiannisΛέγομαι Γιάννης Παπαγιάννης, μαραθωνοδρόμος , ποδηλάτης, τριαθλητής και Iron-Man. Για αρκετά χρόνια έπασχα από ενθεσοπάθεια στον αριστερό αχίλλειο γεγονός που μου προκαλούσε πόνο κατά την άθληση αλλά και πολλές μέρες μετά από έναν αγώνα.


Τον Δεκέμβριο του 2013 αποφάσισα να χειρουργηθώ. Ο ορθοπαιδικός Γιάννης Τριανταφυλλόπουλος έκανε οστεοτομία στην πτέρνα και αποσυμπίεση του αχιλλείου τένοντα. Είμαι στην φάση αποθεραπείας αλλά ήδη δεν πονάω και νοιώθω το πόδι μου σε πολύ καλή κατάσταση.


Σταδιακά θα αρχίσω προπονήσεις με οδηγίες από του γιατρό μου. Τον ευχαριστώ πολύ!!

Ορθοπαιδικός
Zografos Dimitris MarathonΓιατρέ σε ευχαριστώ για όλα. μετά την επιτυχημένη 
αντιμετώπιση της τενοντίτιδάς μου τερμάτισα με άνεση στον Κλασσικό
Μαραθώνιο!
Ορθοπαιδικός
Γιατρέ μου σε ευχαριστώ πολύ για την άριστη δουλειά που έκανες στο γόνατο
μου συγχαρητήρια και σας ευχαριστώ και πάλι γιατί ξαναμπήκα μετά από 2 χρόνια στο ταταμι και κέρδισα την δεύτερη και τρίτη θέση στο πανελλήνιο μπαζιλιαν ζιου ζιτσου χωρίς καμία ενόχληση
gonato-protathlitis-bazilian-ziou-zitsougonato-protathlitis-bazilian-ziou-zitsou2
Ορθοπαιδικός
Tα διαπιστευτήρια ότι το γόνατο αν και χαλαρό κρατάει.
Μαραθώνιος 2015

Και πάλι ευχαριστώ.

marathonios-apokatastasi3marathonios-apokatastasi2marathonios-apokatastasi1
Ορθοπαιδικός

KirilisΛέγομαι Ηλίας Κυριλής.  Είμαι πρωταθλητής στο Moto-Cross. Τον Μάιο του 2013 είχα σοβαρή πτώση από τη μηχανή και έσπασα τον Πρόσθιο Χιαστό και τους μηνίσκους.


Χειρουργήθηκα από τον Γιάννη Τριανταφυλλόπουλο με αρθροσκοπική αποκατάσταση του χιαστού και των μηνίσκων. Πέντε μήνες αργότερα, τον Οκτώβρη του 2013 ένοιωθα πολύ δυνατό το γόνατό μου και συμμετείχα ξανά στο αγαπημένο μου άθλημα το Moto-Cross!!!


Γιατρέ να είσαι καλά!!!