Στις 28 Μαρτίου 2018 στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκε η 1η Επιστημονική Ημερίδα Αθλητικών Κακώσεων που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η θεματολογία κάλυπτε τις θλάσεις των οπίσθιων μηριαιών και προσαγωγών μυών που αποτελούν συχνό τραυματισμό τόσο σε ποδοσφαιριστές όσο και σε αθλητές άλλων ομαδικών αλλά και ατομικών αθλημάτων. Παρουσιάστηκαν οι νέες θεραπευτικές μέθοδοι και οι τρόποι σύγχρονης αποθεραπείας, φυσικοθεραπείας και εκγύμνασης των αθλητών έως την πλήρη αποκατάσταση και επιστροφή τους στην άθληση.

Στην ημερίδα συμμετείχαν τα ιατρικά επιτελεία μεγάλων ισπανικών ποδοσφαιρικών ομάδων όπως της Barcelona και της Sevilla. Ο κος Τριανταφυλλόπουλος συμμετείχε – μαζί με τον συνάδελφο και φίλο ιατρό της ΠΑΕ ΑΕΚ κο Άλκη Καλλιακμάνη – ώς πρόεδρος σε στρογγυλή τράπεζα με θεματολογία τη διάγνωση και αξιολόγηση των θλάσεων των οπίσθιων μηριαίων μυών. Η διοργάνωση ήταν σε όλα τα επίπεδα άριστη, με μεγάλη συμμετοχή και οι διοργανωτές της κος Παντελής Νικολάου και Άλκης Καλλιακμάνης έδωσαν ‘ήδη ραντεβού σε ένα χρόνο για την επόμενη Επιστημονική Ημερίδα.

[widgetkit id=”7″ name=”1η Επιστημονική Ημερίδα Αθλητικών Κακώσεων ΠΑΕ ΑΕΚ”]