Η νέα τεχνική All Inside για την αποκατάσταση της ρήξης του πρόσθιου Χιαστού Συνδέσμου προσφέρει λιγότερο μετεγχειρητικό άλγος, μικρότερες χειρουργικές τομές, ευκολότερη αποθεραπεία.

Τι προσφέρει η νέα All Inside τεχνική αποκατάστασης του Πρόσθιου Χιαστού Συνδέσμου

  • Ελάχιστα παρεμβατική τεχνική που αφήνει στον ασθενή λιγότερες ουλές και λιγότερο άλγος
  • Κατά τη διάρκεια της επέμβασης δεν ανοίγονται πλέον πλήρη διαμπερή τούνελ όπως με την κλασσική μέθοδο. Τα περιορισμένης έκτασης τούνελ διανοίγονται αρθροσκοπικά μέσα από το γόνατο αφήνοντας περισσότερο οστό στη θέση του.
  • Το μόσχευμα που θα τοποθετηθεί θα το συζητήσετε με τον χειρουργό ανάλογα με τις ανάγκες σας αλλά και το είδος των δραστηριοτήτων και αθλημάτων που κάνετε.
  • Προεγχειρητικά διενεργείται ειδική τοπική αναισθησία ώστε ο ασθενής να έχει τον ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο.
  • Με την τεχνική αυτή έχουμε λιγότερες ιστικές βλάβες, λιγότερο μετεγχειρητικό άλγος και πιο γρήγορη αποθεραπεία σε σχέση με την κλασσική μέθοδο.

Ποιος είναι ο κατάλληλος ασθενής για να εφαρμοστεί η All Inside τεχνική;

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην εφαρμογή αυτής της τεχνικής όσον αφορά στην ηλικία του ασθενούς ή τις δραστηριότητες και τα αθλήματα που κάνει. Μπορεί επομένως να εφαρμοστεί σε αθλητές υψηλών επιδόσεων, ερασιτέχνες αθλητές και και σε νεαρούς αθλητές όπου έχουν ανοικτές επιφυσιακές πλάκες οπότε δεν θα επηρεαστεί το ύψος τους.

Ο κος Τριανταφυλλόπουλος πραγματοποιεί αυτή την επέμβαση στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ. Για ραντεβού καλέστε 210-6124007