Ένα βιβλίο για μύστες του κρασιού!

Το Βιβλίο “Οίνου Γνώσις” είναι ένα εξαιρετικό σύγγραμμα του γιατρού Τριανταφυλλόπουλου για ξεχωριστούς, μυημένους φίλους του κρασιού.

Ο Καθηγητής Γιάννης Τριανταφυλλόπουλος πέρα από το μεγάλο επιστημονικό και συγγραφικό έργο, καταπιάνεται και με τη συγγραφή δοκιμίων που αφορούν τις ιδιαίτερες αναζητήσεις του. Μετά την επιτυχή έκδοση του επιστημονικού συγγράμματος “Ορθοπαιδικές Δοκιμασίες στην Κλινική Εξέταση” οι Επιστημονικές εκδόσεις ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε. ανέλαβαν και την έκδοση του βιβλίου “Οίνου Γνώσις”.

Το Βιβλίο “Οίνου Γνώσις”

Το βιβλίο μελετά την εξελικτική πορεία της οινολογίας από την αρχαιότητα ως σήμερα, παραθέτει βασικά στοιχεία οινοποίησης και οινογνωσίας, μελετά τη χημεία του κρασιού και την επίδρασή του στον ανθρώπινο οργανισμό,ταξιδεύει στους σημαντικότερους ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες, αναλύει ετικέτες κρασιών, αναφέρεται στην ελληνική νομοθεσία για τον οίνο και καταλήγει με προτάσεις οινοποσίας.

Ο Οίνος είναι το διαβατήριο για απελευθέρωση της σκέψης, για το άνοιγμα της καρδιάς και το λύσιμο της γλώσσας. Αρκεί να γίνεται με σύνεση και εγκράτεια…


Πως θα το βρείτε

Το εξαιρετικό αυτό βιβλίο του Καθηγητή Γιάννη Τριανταφυλλόπουλου μέσα σε πολύ λίγο διάστημα εξαντλήθηκε και σύντομα θα επανεκδοθεί από τις Επιστημονικές εκδόσεις ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.!
Προς το παρόν, το βιβλίο διανέμεται επιλεκτικά και δωρεάν σε φίλους και γνωστούς γνώστες του καλού κρασιού!!