2014 –

Εθελοντική συμμετοχή σε ενημερωτικά προγράμματα ΜΚΟ

Σύλλογος Πεταλούδα, Πρόεδρος κα Μέμη Τσεκούρα

Συνεχής εθελοντική συμμετοχή σε εκπαιδευτικά και ενημερωτικά προγράμματα του συλλόγου Πεταλούδα. Εξορμήσεις ανά τη χώρα και πραγματοποίηση κλινικών εξετάσεων αλλά και screening ασθενών με οστεοπόρωση, οστεοαρθρίτιδα και παραμορφώσεις της σπονδυλικής στήλης.

2017

Εθελοντική Εξόρμηση στη Δήμο Άργους Ορεστικού, Ν. Καστοριάς

5νθήμερη εθελοντική εξόρμηση στο Δήμο Άργους Ορεστικού του Νομού Καστοριάς με χορηγό τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ. Συμμετοχή επιστημονικού, διοικητικού και τεχνικού προσωπικού του Ομίλου ΥΓΕΙΑ και πραγματοποίηση ιατρικών εξετάσεων σε μεγάλο πληθυσμό του Δήμου Άργους Ορεστικού και Καστοριάς. Εξετάστηκαν περίπου 2.500 χιλιάδες κάτοικοι, πραγματοποιήθηκαν εργαστηριακοί και απεικονιστικοί έλεγχοι και χορηγήθηκαν φαρμακευτικές συνταγές, οδηγίες και προγράμματα αποθεραπείας.

Προσωπικά εξέτασα 150 ασθενείς με διάφορα ορθοπεδικά προβλήματα.

2018

Εθελοντική Εξόρμηση στα Βραγγιανά του Ν Καρδίτσας

2ήμερη εθελοντική εξόρμηση στο ορεινό χωριό της Πίνδου με χορηγό τον Όμιλο Υγεία. Συμμετοχή επιστημονικού, διοικητικού και τεχνικού προσωπικού του Ομίλου ΥΓΕΙΑ και πραγματοποίηση ιατρικών εξετάσεων, πραγματοποιήθηκαν εργαστηριακοί και απεικονιστικοί έλεγχοι και χορηγήθηκαν φαρμακευτικές συνταγές, οδηγίες και προγράμματα αποθεραπείας.

Προσωπικά εξέτασα 70 ασθενείς με διάφορα ορθοπεδικά προβλήματα.